П`ятниця, 26.04.2024, 15:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » 2015 » Березень » 18 » Спільно врятуємо Україну
12:56
Спільно врятуємо Україну

15 березня 2015 року в Концівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів багатолюдний гомін переповнював шкільні коридори: учні школи - юні артисти шкільного колективу «Храм душі», батьки, представники громадськості, депутати, активісти місцевого самоврядування, правління Холмківської сільської ради на чолі з головою, Вачиля Т.Ю. та педагоги, які готували програму святкового гала-концерту на допомогу пораненим воїнам АТО 128 Мукачівської бригади, що перебувають на лікуванні в Мукачівській лікарні.

В числі найпочесніших  гостей шкільного, а фактично, загальносільського свята «Славимо захисників Батьківщини», був батько нашого учня 5 класу, учасник  АТО, офіцер, Ворона Вадим Володимирович, поранений при виведенні військ з під м. Дебальцево, який перебуває на лікуванні в Мукачівській міській лікарні та його бойовий товариш, Ганкевич Олексій.  Небагатослівний виступ пораненого офіцера схвилював усіх присутніх.

Відкрила свято директор школи, Лужецька Наталія Василівна, запросила до виступу пораненого гостя, Ворону В.В. небагатослівні спогади якого зворушили усіх присутніх у залі та завершилися скандуванням «Слава героям!».

Гімн України співали і діти і дорослі зі сльозами на очах, на сцені майоріли прапори Української держави, виступи учнів неодноразово схвалювалися бурхливими оплесками присутніх, а пісню «Пливе кача…» разом із юними артистами глядачі виконували стоячи.

Неперевершеним був виступ зі власною композицією «Хресна дорога на Голгофу», вчительки музики,  Рендер Я.І. Зміст  сумної оповіді артистки-педагога асоціювався із сучасним становищем українців і України, патріотів, які полягли за рідну землю і продовжують захищати її незалежність.

Продовжила свято фокально-хореографічна композиція «Ні, війні! Хай завжди буде сонце!». За результатами свята зібрано  одну тисячу дев’ятсот гривень на допомогу пораненим учасникам АТО, які  дирекція школи вручить за призначенням. На святі виникла ідея виступити з концертом шкільного колективу у Мукачеві, де проходять лікування воїни АТО.

Недільне надвечір’я в Концові було багатолюдним, навівало оптимістичні роздуми про доброту і взаємодопомогу, про згуртованість поколінь у пориві патріотизму і нашу талановиту молодь, яка таки побудує і прославить матір-Україну. Але сьогодні просить дорослих дядів знайти мирний вихід… Забезпечити мир і спокій у державі, дати молоді і батькам впевненість у завтрішньому дні…

15.03.2015 року.                                            О.В.Федорова





Переглядів: 607 | Додав: ishtvandendeshi | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz