П`ятниця, 26.04.2024, 10:33
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » 2017 » Квітень » 10 » Семінар-практикум вчителів англійської мови Ужгородського району
13:12
Семінар-практикум вчителів англійської мови Ужгородського району

   05 квітня 2017 року на базі Середнянської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум вчителів англійської мови Ужгородського району на тему: «Міжнародні освітні програми та фахові асоціації як важливий аспект педагогічної майстерності».

У рамках семінару Каналош Тетяна Дезидерівна, вчитель англійської мови Середнянської ЗОШ І – ІІІ ступенів ознайомила вчителів району зі школою, показавши і прокоментувавши декілька презентацій пов’язаних не тільки зі школою, а й педагогічною роботою вчителів англійської мови за весь навчальний рік.

Вчитель англійської мови даної школи Товт Наталія Михайлівна, провела майстер-клас на тему "Shops and shopping in our life". Метою майстер-класу було показати вчителям як легко та невимушено можна залучити всіх дітей класу до роботи на уроці, розвивати всі 4 види діяльності на уроці: читання, аудіювання, мовлення та письмо. Під час майстер - класу вчитель представила різноманітні види завдань на уроці і продемонструвала як у невимушеній атмосфері можна в ігровій формі опрацювати з учнями різного рівня завдання. Майстер-клас пройшов на позитивній ноті, що теж було метою вчителя Товт Н. М., адже вона вважає, що доброзичливий вчитель здатний досягти більше успіху під час уроку, що вона і довела всім присутнім на своєму майстер-класі.

Микуланинець Ольга Іванівна вчитель Середнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів також провела майстер-клас з англійської мови для вчителів району на тему ,,How to encourage pupils speak English”. Ольга Іванівна розповіла про дієві методи, які можна застосовувати, щоб заохочувати учнів розмовляти англійською мовою, під час усього уроку. Всі вчителі-учасники приймали активну участь у практичному застосуванні порад, якими ділилася Ольга Іванівна.

Вчитель Холмківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Тобіяш Єва Федорівна виступила з доповіддю на тему «Міжнародні освітні програми та фахові асоціації як важливий аспект педагогічної майстерності». Заслухавши доповідь члени методоб`єднання вчителів англійської мови обговорили майстер – класи та ділилися досвідом роботи щодо покращення професійної підготовки вчителів іноземної мови та збільшення ефективності вивчення іноземних мов. На завершення учасники семінару спільно з методистом РМК Гричак М.М. обговорили організаційні питання, а саме: ДПА та ЗНО з англійської мови, робота літніх мовних таборів, відзначення Дня Європи та інші. Марія Миколаївна підвела підсумки семінару-практикуму, зауваживши справжню професійну майстерність вчителів англійської мови, які провели даний семінар.

Переглядів: 605 | Додав: ishtvandendeshi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz