Четвер, 28.03.2024, 15:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » 2018 » Листопад » 25 » Про відзначення Революції Гідності та Свободи
08:40
Про відзначення Революції Гідності та Свободи

Відповідно до листа департаменту освіти і науки облдержадміністрації 20.11.2018 № 01–15/4990 та на виконання розпорядження голови облдержадміністрації 19.11.2018 № 747 протягом листопада 2018 року в закладах загальної середньої освіти району проведено заходи присвячені Революції Гідності, її учасникам та значенні цих подій у розвитку громадянського суспільства.

У Шишлівській ЗОШ І – ІІІ ступенів класними керівниками були проведені виховні години на тему ,,День Гідності та Свободи”, вчителем історії Сньозик Н.М. було проведено виховний захід для учнів школи на дану тему, де було представлено презентацію про передісторію Дня Гідності та Свободи , який закінчився виконанням патріотичних пісень.

У Концівській ЗОШ І – ІІІ ступенів були проведені урок гідності та патріотизму ,,Героям слава – вписано в серцях”, бібліографічна виставка – спомин ,,Їх подвигу не буде забуття, акція ,,Горять свічки пам`яті словами Слава Героям !”, бесіда – обговорення ,,У нашій пам`яті вони назавжди залишились, флеш – моб ,,А сотню вже зустріли небеса. Летіли легко, хоч Майдан ридав, включений мікрофон ,,Що означає бути патріотом.

У Дубрівській ЗОШ І – ІІ ступенів класні керівники 1-9 класів провели на виховних годинах тематичні бесіди про масові акції громадського протесту в Україні, круглі столи на знак вшанування відваги, силу духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності. Заступник директора з навчально-виховної роботи Білак М.М. провела просвітницьку годину ,,Нам не жаль, бо лягли ми за діло, гідне жертви життя і кохання”. Шкільний бібліотекар Козел Е.Ф. організувала книжкову виставку ,,Небесна сотня - новий символ незалежності України”. Педагог-організатор Токар М.В. організувала та провела виховний захід ,,У нашій пам’яті вони назавжди залишились”. У школі організовано постійно діючу фотовиставку подій 2013-2014 років ,,Стіна слави.

У Малодобронській ЗОШ І – ІІІ ступенів було організовано фотовиставку ,,Жахливі події...”, позакласний захід на тему ,,На сторожі гідності. Подвиг учасників Революції Гідності”, проведено виховні години ,,Революція гідності”.

У Червонівській ЗОШ І – ІІІ ступенів класними керівниками проведено виховні години ,,День Гідності та Свободи !”, оформлено інформацію до змінного стенду ,,Голос учкому” на тему ,,День Гідності та Свободи 21 листопада” та стенд ,,Герої не вмирають!”, учні переглянули презентацію ,,Загиблим України вічна пам’ять”, педагогом-організатором проведено позакласний захід на тему ,,Ніхто не забутий з учнями 9-11 класу.

У Сюртівській ЗОШ І – ІІІ ступенів проведено бесіду ,,Громадянська і національна відвага і самовідданість в часи Революції гідності”, тематичну лінійку ,,Вклонімося подвигу героїв”, було організовано перегляд відеофільмів про Небесну Сотню, оформлено інформаційно – тематичну виставку ,,Пам’яті Героїв Небесної Сотні”, документальних фільмів ,,Небесна Сотня. Зима що нас змінила”, ,,Зустріч – єднання родин ,,Небесної Сотні”, ,,Полум’я сторінки Революції Гідності”, ,,Майдан ”.

У Концівській ЗОШ І – ІІІ ступенів організовано мирну ходу на території школи з метою вшанування подвигу героїв Революції Гідності і Свободи, загальношкільний урок української звитяги ,,Пам’ятаємо про наших героїв, що за наше майбутнє поклали безцінне життя…”, урок Гідності та патріотизму ,,Їх прийняло небо, лишивши тільки списки …”.

У Сторожницькій ЗОШ І – ІІІ ступенів проведено виховні години, бесіди на дану тематику, організовано зустрічі з військовими 128 – ї гірсько – піхотної бригади, які повернулися із зони бойових дій, проведено благодійний ярмарок , виручені кошти передано для поранених військових, у бібліотеці організовано книжково – ілюстративну виставку для пам’яті про Героїв Небесної Сотні.

У Великодобронській ЗОШ І – ІІІ ступенів проведено бесіди, виховні години, лекції про значення масових акцій громадянського протесту, що відбулися в Україні у листопаді 2013 року та оформлено літературну виставку у бібліотеці школи.

У Лінцівській ЗОШ І – ІІІ проведено виховні години, організовано перегляд відеофільму ,,Зима, яка нас змінила”, фотовиставку ,,Майдан”.

У Кам’яницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів організовано концерт, присвячений Героям Небесної Сотні ,,Тримає небо наша сотня” та засідання круглого столу ,,Національна гідність громадянина України”.

Питання національно-патріотичного виховання постійно перебуває на контролі відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Переглядів: 452 | Додав: ishtvandendeshi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz