Четвер, 25.04.2024, 18:59
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » 2018 » Жовтень » 3 » Про інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції
08:47
Про інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції

На виконання розпорядження голови Закарпатської облдержадміністрації 02.08.2017 №149 ,,Про обласний план заходів щодо реалізації Конвенції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2018 рік”, з метою забезпечення підтримки громадянами України державної політики у сфері європейської інтеграції протягом ІІІ кварталу 2018 року у закладах освіти району проведено заходи щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2018 рік.

У Дубрівській ЗОШ І – ІІ ступенів вчитель інформатики Приймич З.В. систематично поповнює розділ ,,Євроатлантична інтеграція” на сайті школи новою інформацією про співробітництво України з НАТО. Класні керівники 1-9 класів провели інформаційні хвилинки ,,Україна та Європа”, ,,Кордон поруч з нами”, години спілкування на тему ,,Перспективи європейської євроатлантичної інтеграції України”. Педагог-організатор школи Токар М.В. провела лекцію ,,Євроатлантична інтеграція України - регіональний аспект. Бібліотекар школи Козел Е.Ф. оновлює та поповнює інформаційний стенд ,,Україна – європейська держава.

У Концівській ЗОШ І – ІІІ ступенів проведено години спілкування ,,Європейська інтеграція – шляхи дружби та співпраці”, круглий стіл ,,Хай сонечко сяє всім дітям Європи!”, виховну годину ,,Українська культура у контексті європейського та світового розвитку”, шоу - гру ,,Країни та міста Європи”, виставку малюнків ,,Україна – серце Європи”, книжкову виставку ,,Європейська книга: від давнини до сьогодення”.

У Великодобронській ЗОШ І – ІІІ ступенів виховні години на тему ,,Україна і євроатлантична інтеграція України”, в шкільній бібліотеці була організована книжкова виставка навчальної та науково-популярної літератури про євроатлантичну систему безпеки, лекція для учнів старших класів ,,Україна – НАТО: безпека через партнерство та співробітництво”.

У Великогеєвецькій ЗОШ І – ІІ ступенів була проведена година ,,Україна – НАТО: безпека через партнерство та співробітництво, засідання круглого столу ,,Стан та перспективи співробітництва України – НАТО”, організовано книжкову виставку ,,Україна – НАТО: розмаїття культури, бесіду з елементами дискусії ,,Економіка України на шляху до євроінтеграції.

У Коритнянській ЗОШ І – ІІІ ступенів була проведена бесіда з учнями 5 – 11 класів ,,Ваші улюблені сучасні європейські письменники та поети”, у бібліотеці школи організована виставка літератури ,,Україна – європейська держава, на уроці інформатики учні 4 класу здійснили віртуальну подорож країнами Євросоюзу.

У Шишлівській ЗОШ І – ІІІ ступенів було проведено тематичний урок з питань державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції України, виховні години на тему ,,Знай про Європу більше”, конкурс малюнків ,,Моє вікно в Європу”, організована книжкову виставку ,,Європейська книга: від давнини до сьогодення”, конкурс рефератів серед учнів 10-их класів ,,Нова Україна – в новій Європі” та ,,Пізнаємо Європу разом”.

Питання національно-патріотичного виховання постійно перебуває на контролі відділу освіти, молоді та спорту.

Переглядів: 455 | Додав: ishtvandendeshi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz