Субота, 27.04.2024, 00:05
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » 2019 » Квітень » 1 » ,,Народжені незалежними”
11:18
,,Народжені незалежними”

Впродовж двох днів 29 та 30 березня 2019 року лідери Ужгородської районної ради учнівського самоврядування Юдик Вікторія, Гайда Крістіна, Стегура Євгеній – учні Коритнянської ЗОШ І – ІІІ ступенів та Адам Роксолана - учениця Концівської ЗОШ І – ІІІ ступенів брали участь у зборах лідерів учнівського врядування закладів загальної середньої та позашкільної освіти Закарпаття під гаслом ,,Народжені незалежними, який проходив у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості ,,ПАДІЮН".

Програма заходу була насичена з різноманітними проектами, тренінгами, виступами та навіть екскурсіями по м. Ужгород. Форум розпочався із гімну України, а також закарпатську молодь привітала директорка ,,ПАДІЮНу” Світлана Ганущина, Ірина Савченко - начальник відділу молодіжної політики та Ніна Ломпарт - представник ГО ,,Інститут сприяння розвитку громадянського суспільства”. Далі згідно програми звітували про пророблену роботу та анонсували про нові проекти та акції президент парламенту Назар Староста та уповноважена особа обласного парламенту Еріка Станко. Жваве обговорення та зацікавлення у колі лідерів викликали проекти ,,Знаю професію зсередини” та ,,Поговори зі мною”, а також поїздка у дитячий будинок, що знаходиться у Хустському районі, де лідери ,,Нове покоління” планують поїхати 13 квітня разом із командою перукарів, щоб поспілкуватись та зробити модні зачіски для діток перед Пасхою.

Представники кожного району прозвітували про проведення благодійних заходів у закарпатській області, щоб потім у рамках естафети Прапору доброчинності, презентувати їх на всеукраїнському форумі та з честю передати іншій області.

Опісля перерви на каву з лідерами працювала перша гостя - Катерина Станкевич-Коваль, голова ГО ,,Екосфера” з тренігом ,,Зберегти планету”. Мета тренінгу вкотре наголосити на важливих проблемах, які стосуються зміни клімату та глобального потепління.

Після смачного обіду, лідери продовжили працювати із тренерами, які приїхали з Києва та Дніпра:

- ,,Футуризм” - Єдуард Юрченко, кандидат філософських наук;

- ,,Інтермаріум” - Дутчак Владислав, кандидат філософських наук, доцент;

- ,,Селф-менеджменент” - Бірюк Ярослава, івент -менеджерка INFORUM кураторка культурно-мистецької платформи ,,ПАТРІОТ”;

- ,,Лідерство=ефективне управління!? Чи легко бути тим, хто бачить проблему?” - Марія Симкович, методист Управління освіти м. Ужгород;

- ,,Стукайте і вам відчинять” Даніель Самсонов – журналіст телеканалу Тиса.

Координатори мали змогу взяти участь у міні-семінарі, а також для них був проведений тренінг ,,Агресія. Як їй протистояти?”.

Ввечері на всіх учасників форуму очікувала лідерська вечірка, на якій лідери Ужгородщини виступили з танцем та флеш – мобом . На другий день лідерів очікувала екскурсія містом зі знаними екскурсоводами нашого краю, лідерський пікнік, планування роботи та поїздок на весняно-літній період.

Форум учнівського врядування ,,Народжені незалежними” - захід, де молодь може реалізувати себе, познайомитись з однодумцями, навчитись новому і сформувати свій шлях та напрямок у доросле життя, саме тому його програма була насиченою та змістовною .

Висловлуємо щиру подяку ПАДІЮНу та зокрема Марії Рущак, координатору учнівського самоврядування Закарпатської області, за організацію форуму та запрошення лідерів нашого району для участі в ньому, адже інвестування в дітей - найкраще капіталовкладення.

Переглядів: 648 | Додав: ishtvandendeshi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz