П`ятниця, 26.04.2024, 08:22
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » 2016 » Грудень » 8 » День Збройних Сил України
10:09
День Збройних Сил України

Вже стало доброю традицією проводити зустрічі учнів Сторожницької ЗОШ І-ІІІ ступенів  з військовослужбовцями Ужгородського зонального відділу військової служби правопорядку. Остання така зустріч відбулася напередодні 25-ї річниці до Дня Збройних Сил України 5 грудня 2016 року в приміщенні будинку культури с.Сторожниця. До учнів школи завітали командир, офіцери, сержанти і солдати військової частини Ужгородського зонального відділу військової служби правопорядку, які провели урок мужності, ознайомили учнів 9,10,11 класів із будовою легкої стрілецької зброї, засобами захисту, які використовують бійці на полі бою, розповіли про свої будні та умови перебування в АТО. Після уроку мужності керівники  та військовослужбовці разом з учнями школи  стали учасниками концерту  у будинку культури с.Сторожниця. 

Всіх військовослужбовців привітав військовий комісар Ужгородського військового комісаріату Журавльов Микола Дмитрович.  Від імені Ужгородської районної адміністрації військових привітала  заступник голови районної державної адміністрації з гуманітарних питань Раті Єва Шандорівна, начальник відділу культури Ужгородської РДА Котляр Марія, які від імені голови РДА Анатолія Синишина вручили військовим грамоти. Не залишився осторонь від привітання військових і відділ освіти Ужгородської РДА в особі Михайлишиної Мар’яни Іванівни, від імені якого були вручені подяки  військовому комісару Журавльову М.В.,  працівникам військового комісаріату  – учасникам АТО. Слова подяки військовим висловив сільський голова Сіка Василь Петрович, а  адміністрація Сторожницької ЗОШ І-ІІІ ст. підготувала  подяки мешканцям села - учасникам АТО.

Святковий концерт розпочала своїм виступом учениця 10 класу Сливка Даніела, яка виконала пісню «Моя країна – Україна». Незабутні враження на присутніх  справив виступ студентів Ужгородського коледжу культури та мистецтв, які своїми талантами в виді пісень та танців привітали військових.  Концертну програму підготували студенти 3 та 4 курсів коледжу культури і мистецтв під керівництвом викладача Сівак Єлізавети Михайлівни заслуженого працівника культури України. Учениця 5 класу Нечипорук Віталіна від імені всіх учнів школи звернулася до присутніх військових з листом-подякою, а присутні на святі учні школи вручили такого листа кожному бійцю. На завершення програми представники військових висловили подяку сільському голові Сіці В.П. за надане приміщення будинку культури та директору коледжу Шетелі Наталії Ігорівні за чудовий святковий концерт і пообіцяли і надалі гідно виконувати свої обов’язки і самовіддано захищати недоторканість рубежів нашої Батьківщини.

Гайдук Степан, керівник гуртка «Зірниця» Сторожницької ЗОШ І-ІІІ ст.

Переглядів: 579 | Додав: ishtvandendeshi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz