Понеділок, 06.05.2024, 05:27
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » Архів матеріалів

Сьогодні в райдержадміністрації відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом першого заступника голови РДА Віталія Семаля.         

Основним питання засідання було „Про епідемічну ситуацію по захворюваності на ГРВІ та грип в Ужгородському районі".

Заслухавши інформацію щодо показників захворюваності на ГРВІ та грип комісія вирішила відновити навчально-виховний процес у всіх закладах загальної середньої освіти району, включаючи НВК, починаючи із 18.02.2019 року.

За інформацією Чопського районного лабораторного відділення УМФС ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України&raq ... Читати далі »

Переглядів: 453 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 15.02.2019 | Коментарі (0)

Відбулася відкрита лекція кандидата педагогічних наук, вчителя-дефектолога КУ «Інклюзивно-ресурсного центру Ужгородської районної ради» Гаяш Оксани Володимирівни на тему: «Зміст та практичні аспекти інклюзивного навчання дітей з особливими освітніми потребами»

07.02.2019 о 10:00 на базі ЗІППО в ... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 07.02.2019 | Коментарі (0)

5 лютого розпочнеться реєстрація на ЗНО

Цього року ЗНО складатимуть учні 11-х класів, а також студенти закладів вищої та професійної освіти

5 лютого розпочинається реєстрація участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Цього року ЗНО складатимуть учні 11-х класів, а також студенти закладів вищої та професійної освіти, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти.

Випускникам 11-х класів буде необхідно скласти шкільні іспити у формі ЗНО з трьох навчальних предметів:

Переглядів: 407 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 05.02.2019 | Коментарі (0)

Учасники ЗНО можуть внести зміни до своїх даних

До 25 березня учасники тестування, у разі необхідності, можуть внести необхідні зміни до реєстраційних даних

Учасники ЗНО можуть внести зміни до своїх даних

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, у разі необхідності, можуть внести зміни до реєстраційних даних або усунути причини, що стали підставою для відмови в реєстрації. Відповідні зміни можна внести до 25 березня 2019 року.

Підтвердженням факту реєстрації для участі в зовнішньому оцінюванні є Сертифікат, який вам буде надіслано в індивідуальному конверті разом з реєстраційним повідомленням учасни ... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 05.02.2019 | Коментарі (0)

День безпечного Інтернету відзначають щороку в другий день другого тижня другого місяця. Це міжнародне свято запровадили у 2004 році мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. У 2019 році цей день припадає на 5 лютого.

Мільйони людей об’єднуються, щоб надихнутися для позитивних змін онлайн, підвищити освіченість з питань безпеки онлайн та взяти участь у заходах, що проходять у всьому світі. 
День безпечного Інтернету націлений на створення безпечного та найкращого Інтернету, де кожний та кожна можуть використовувати технології відповідально, у дусі поваги, критично та творчо.

5 лютого 2019 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету&raq ... Читати далі »

Переглядів: 415 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 05.02.2019 | Коментарі (0)

Одним із завдань дошкільної освіти згідно ст.7 ,,Закону про дошкільну освіту є збереження та зміцнення фізичного, психічного і д ... Читати далі »

Переглядів: 341 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 04.02.2019 | Коментарі (0)

20-21 січня 2019 року було проведено районний етап виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва „Знай і люби свій край”. У Конкурсі брали участь 25 школярів з Дубрівської, Сюртівської, Худлівської, Лінцівської, Ратівецької, Паладь - Комарівецької ЗОШ, Малогеєвецького НВК та РЦДТ. Слід відмітити високий рівень виконавської майстерності учасників та належний естетичний вигляд більшості робіт. На підставі рішення журі кращі 22 роботи в різних номінаціях були представлені на обласний етап виставки-конкурсу. А саме,

... Читати далі »

Переглядів: 475 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 04.02.2019 | Коментарі (0)

Сьогодні, 1 лютого відбулося засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Головувала на засіданні заступник голови райдержадміністрації Раті Є.Ш. На комісії також були присутні начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, заступник начальникі Ужгородського МРВ УДСНС України у Закарпатській області Віктор Глушеня, начальник Ужгородського міжрайонного управління водного господарства Василь Івегеш, начальник Ужгородського відділення служби експлуатації систем газопостачання регіональної газової компанії „Закарпатгаз” Богдан Библик, в.о. завідувача Чопського районного лабораторного відділення УМФС ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України» Галина Байда, начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби в м.Ужгород Людмила ... Читати далі »

Переглядів: 434 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 01.02.2019 | Коментарі (0)

30 січня відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. 

Під час засідання розглянуто питання:

- Про підсумки соціально-економічного розвитку в 2018 році та завдання на 2019 рік ( Сливка П.П.)

- Про виконання рішення колегії від 26 жовтня 2016 року "Про стан реалізації концепції національно-патріотичного виховання учнів у Пацканівськії, Соломонівській, Сюртівській та Коритнянській закладах освіти" (Опалько М.М.)

- Про затвердженн ... Читати далі »

Переглядів: 380 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 01.02.2019 | Коментарі (0)

     30 січня 2019 року на базі Малогеєвецького НВК ім. Ф.Егрі відбувся районний семінар-практикум учителів фізичної культури. Після прийому гостей директор НВК Е.Е. Богаті ознайомила із історією та сьогоденням закладу, досягненнями учнів на предметних олімпіадах, позакласною та позашкільною роботою НВК. Вчитель фізкультури Ж.Ю. Ладані виступив із темою «Формування предметних компетентностей учнів засобами нестандартних підходів до занять фізичної культури», де показав присутнім, які нестандартні форми роботи застосовує під час уроків фізкультури для формування різних предметних компетентностей. Методист відділу освіти, молоді та спорту А.І.Чомоляк. підвів підсумки семінару, проаналізував результати спартакіади за І семестр 2018-2019 н.р.  та ознайомив із планом проведення спартакіади на ІІ семестр 2018-2019 н.р., який б ... Читати далі »

Переглядів: 418 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 01.02.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 165 166 »
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz