П`ятниця, 26.04.2024, 19:02
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » Архів матеріалів

У другий літній день у Великолазівській ЗОШ І-ІІІ ст. розпочав функціонувати оздоровчий табір «Росичка» . Веселій радісні дні в оздоровчому таборі. Це  прекрасна пора для всіх дітей, які відпочивають тут .

Кожний робочий день розпочинається з робочої лінійки,  де дітей знайомлять із путівкою дня.

Щодня діти із задоволенням шикуються на зарядку, яку проводять вчителі фізкультури.

... Читати далі »

Переглядів: 775 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 10.06.2014 | Коментарі (0)

Літо- це чудова пора року. В учнів Руськокомарівської ЗОШ І-ІІІ ст. з’явилась прекрасна нагода відчути і зустріти літо у оздоровчому таборі «Сонцеграй», у якому оздоровлюватимуться і відпочиватимуть 106 учнів Руськокомарівської ЗОШ І-ІІІ ст. та 31 учень Дубрівської ЗОШ І-ІІ ст.

... Читати далі »

Переглядів: 783 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 07.06.2014 | Коментарі (0)

    Канікули –  чудова літня пора.  Походи екскурсії, пікніки на свіжому повітрі, прогулянки з друзями – що може бути краще? Другий рік поспіль  діти Ужгородського  району їздять на басейн. Поїздку організує відділ освіти та у справах національностей Ужгородської РДА. Це дуже хороша справа, адже не всі діти, які навчаються в школа району, мають можливість побувати в басейні хоч іноді.   

    Діти були в захваті. Вони з величезним задоволенням плавали .Але «Зінедін» - це великий спортивний комплекс. Вийшовши з басейну, діти перемістились на спортивні майданчики, де мали можливість пограти в футбол, волейбол, та просто вболівати за свою команду.   Учні району вдячні організаторам поїздки у спорткомплекс,  і  з нетерпінням чекатимуть наступної.

... Читати далі »

Переглядів: 845 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 07.06.2014 | Коментарі (0)

    З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей та відкриття літньої оздоровчої кампанії 2014 року сьогодні,  2 червня,  у  спорткомплексі  ”Zinedine”, що на Ужгородщині, відбулося культурно-спортивне свято.  Участь у ньому взяли майже 200 учнів із різних загальноосвітніх навчальних закладів району,  які відпочиватимуть у 17 таборах з денним перебуванням. Вітаючи присутніх свята, голова Ужгородської райдержадміністрації Марія Коваль-Мазюта побажала школярам активного, змістовного та цікавого відпочинку, і з позитивними емоціями приступити до нового навчального року.

     Гарного настрою, нових незабутніх вражень побажав школярам в.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації Павло Сливка.  До урочистого відкриття літнього оздоровлення дітей долучився перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Роман та ... Читати далі »
Переглядів: 649 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 06.06.2014 | Коментарі (0)

 02 червня 2014 року розпочав роботу табір відпочинку «САТУРН» з денним перебуванням на базі Шишлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Оздоровлюються 120 учнів школи. Начальником табору обрано заступника директора з ВР школи Товт Т.А.. Діти будуть відпочивати 14 днів( по 20 червня).

... Читати далі »

Переглядів: 750 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 05.06.2014 | Коментарі (0)

 У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. Воно радісне й водночас сумне. Радісне, - бо закінчився навчальний рік. Попереду — чудові літні канікули. А сумне, - бо дзвоник востаннє пролунав для найстарших учнів.
  В Шишлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів свято Останнього дзвоника пройшло урочисто, хвилююче та незабутньо. Продзвенів особливий дзвінок, не схожий ні на один, який звучав для  учнів 11-х класів у рідній школі. ... Читати далі »
Переглядів: 667 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 05.06.2014 | Коментарі (0)

 Яскравим і незабутнім стало свято „Прощавай, початкова школо!”, що відбулося 23 та 26 травня у Шишлівській ЗОШ І-ІІІ ст.  На свято, яке підготували учні зі своїм першим вчителем Кріцкі К.С. та Ференц К.Ф. та вчителями музичного мистецтва Палатиц Е.С. та Дзямко Е.І. завітали: адміністрація школи, вчителі, батьки, бабусі, дідусі , учні початкової ланки, а також  вихованці Шишлівського ДНЗ.
    Маленькі випускники розповідали вірші, у яких дякували своїй першій вчительці Кріцкі К.С. та Ференц К.Ф., завучам школи&nb ... Читати далі »
Переглядів: 534 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 05.06.2014 | Коментарі (0)

23 та 26 травня 2014 р.в Шишлівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося традиційне шкільне свято –«Прощавай, Букварику!». Учні 1-их класів  прощалися зі своєю першою книжкою - Букварем. 
    Минуло небагато часу з того дня, як маленькі першачки прийшли до школи. Вони не знали всіх букв, не вміли читати, проте зараз усі добре читають і пишуть. Умінням читати діти завдячують своїй першій книжці - Буквареві.   На свято, яке підготували учні зі своїм першими вчителями Сілбер О.В. та Филдгазі Е.Е. та вчителями музичного мистецтва Дзямко Е.І. та Палатиц Е.С. завітал ... Читати далі »
Переглядів: 514 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 05.06.2014 | Коментарі (0)

За щорічною традицією, у будинку культури с.Тийглаш, пройшов звітний концерт школи, на якому були представлені кращі номери за рік. Програма концерту була надзвичайно насиченою, до виступів залучили велику кількість учнів, як угорськомовних так і українськомовних класів. Над програмою старанно працювали учні, вчителі, керівники гуртків, педагог-організатор (Кріцкі Б.Б., Доргай А.О., Товт Н.Б., Балінт Андрея, Сакалош Галина, Катко О.Ю.). Тому на сцені лунали і пісні у виконанні шкільного хору, і театральні постановки драматичного гуртка школи, і запальні народні танці, і літературно-музична композиція присвячена 200-річчю від дня народження Т.Г.Шевченка, і виступ команди лідерів учнівського врядування школи. Загалом, учні проявили себе дуже талановитими артистами, які вміють не лише га ... Читати далі »

Переглядів: 784 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 03.06.2014 | Коментарі (0)

Свято миру і дитинства —
Найсвітліше на планеті.
І усмішки ваші, діти,

Краще квітів всіх на світі1 червня – Міжнародний день захисту дітей – відзначають в усьому світі. Долучились до святкування цієї знаменної дати і учні Сторожницької школи. У тісному колі педагогів, учнів та їхніх батьків і пройшло це чудове дійство.  Розпочалося свято словами наймолодших школярів-         

Найбільше я хочу, щоб мир був на світі,
Як небо у зорях, а сад наш у квітах,
Найбільше я хочу, щоб сонце щоранку
Зі мною віталось, присівши на ганку .

Діти декламували вірші, ... Читати далі »

Переглядів: 577 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 03.06.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 155 156 157 158 159 ... 165 166 »
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz