Субота, 18.05.2024, 23:48
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » Архів матеріалів

23 листопада 2015 року на базі Великолазівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів україномовних шкіл на тему: ,,Методика розкриття творчого потенціалу школяра через родинне виховання”. Директор                 В. Лазівської ЗОШ І-ІІІ ст. Данко В.С. ознайомила учасників семінару з традиціями школи, де родинному вихованні приділяється дуже велика увага, показала надбання школи та шкільний музей. Гостями семінару були представники Ужгородського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Директор центру, Давиденко Михайло Миколайович,  ознайомив учасників  семінару з роботою центру та з соціальною програмою Уряду України, що гарантує людям ефективний захист їхніх прав. В рамках семінару заступники директорів з виховної роботи та педагог-організатори  відвідали  виховні години у 3 ... Читати далі »

Переглядів: 662 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 30.11.2015 | Коментарі (0)

24 листопада 2015 року на базі Великодобронського ДНЗ відбулося чергове засідання районного методоб’єднання вихователів групп раннього та молодшого дошкільного віку дошкільних навчальних закладів.

 

Вихователі дошкільних навчальних закладів мали можливість удосконалити свою майстерність щодо організації зображувальної діяльності  дітей із використанням нетрадиційних технік виконання малюнків.

Педагогів щиро вітали  Раті Марія, завідувач Великодобронськогого ДНЗ,  та Фількорн Наталія, вихователь-методист закладу, які розповіли про організацію роботи та досягнення педагогів закладу, щиро поділилися досвідом щодо організації розвивального середовища груп та побажали успіхів гостям.

         Учасники заходу  відвідали відкриті заходи:

- заняття для дітей раннього віку(3 р.ж.) ,,Гриби для їжачка”, яке провела Балог Єва, вихователь Великодо ... Читати далі »

Переглядів: 1061 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 27.11.2015 | Коментарі (0)

26 листопада на базі Кам’яницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  відбулося методичне об’єднання (МО) молодих вчителів району.  Такого «людного» методоб’єднання у нас ще не було. 52 молоді спеціалісти, педагогічний стаж  яких налічує не більше трьох років зібралися разом, щоб дізнатися щось нове, отримати цікаві підказки, корисні поради більш досвідчених педагогів та практичних психологів. Для початку, в актовій залі директор школи - Мазюта ... Читати далі »

Переглядів: 716 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 27.11.2015 | Коментарі (0)

25 листопада на базі Кам’яницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  відбулося районне методичне об’єднання вчителів української мови та літератури на тему: «Розвиток зв’язного мовлення на уроках української мови та літератури з використанням інноваційних технологій». Для початку для усіх гостей-українських філологів була проведена презентація навчально-виховної роботи школи в методичному кабінеті. Директор школи – Мазюта Михайло Михайлович детально розповів усім про нас ... Читати далі »

Переглядів: 640 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 27.11.2015 | Коментарі (0)

Уже котрий рік поспіль в районі  проходять І та ІІ етапи Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Конкурс проводиться з метою вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання в молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні. У Конкурсі беруть участь учні 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів району.

 У листопаді цього року ІІ етап Конкурсу відбувся на базі Середнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Розпочався він урочисто. Учні Середнянської ЗОШ під керівництвом учителів української мови і літератури Голич Н.М. та   Беспалової О.В. підготували літературно-музичну композицію для учасників, гостів конкурсу та учителів району. Щиро, сердечно звучали з уст дітей величне, пророче слово Кобзаря, а також патріотизмом пройняті рядки про рідну мову та Батьківщину.

Усіх у ... Читати далі »

Переглядів: 895 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 26.11.2015 | Коментарі (0)

Уже традиційним стало проведення  ІІ (районного) етапу Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика у Великолазівській ЗОШ І- ІІІ ступенів. У 2015-2016 н. р. ХVI Міжнародний конкурс з української мови ім. П. Яцика  відбувся 18 листопада.

За шістнадцять років свого проведення конкурс набув неабиякої популярності й престижу серед учнів та педагогів навчальних закладів району і давно переріс звичайну культурну акцію, перетворившись на справжнє свято, що утверджує безсмертя рідної мови, творчості, добра. Учасники цього конкурсу плекають рідне слово, вболівають за нього.

Відкриття районного етапу конкурсу розпочалося виступом учнів Великолазівської ЗОШ І – ІІІ ступенів, у якому прозвучали пісні та вірші про мову, її значення для людини та народу. Наприкінці виступу до юних мовознавців звернулися завідувач Ужгородського РМК Янович Е.Д. та методист відділу освіти  Сабовчик В.М., які щиро привітали учасників та наг ... Читати далі »

Переглядів: 1091 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 25.11.2015 | Коментарі (0)

РЕЗУЛЬТАТИ

ІІ  ЕТАПУ  ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ  ОЛІМПІАДИ

З ГЕОГРАФІЇ у  2015-2016  навчальному році

 

... Читати далі »
Переглядів: 868 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 25.11.2015 | Коментарі (0)

УРОК СТОМАТОЛОГІЧНОГО ЗДОРОВ’Я В ШКОЛІ

Колишній учень Сторожницької ЗОШ І-ІІІ ступенів Ян Дуганчик, нині викладач кафедри дитячої стоматології стоматологічного факультету УжНУ, організував зустріч студентів факультету з учнями школи.

17 листопада 2015 року студенти 3-го курсу 11,12 підгруп стоматологічного факультету УжНУ Віктор Данилюк, Іван Іщенко, Іванна Ковальчук, Павло Крегул, Ольга Мисла, Ніколь Мішко, Олена Молчанова, Дмитро Нагірний, Юрій Пастеляк, Кароліна Гергелаба, Дар’я Петрук  під   керівництвом свого викладача  провели виховний захід первинної профілактики стоматологічних захворювань для учнів 1-4 класів Сторожницької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Майбутні лікарі-стоматологи за допомогою самостійно написаного театралізованого сценарію на стоматологічну тематику продемонстрували методи правильного догляду за ротовою порожниною та проінформували учнів про вплив шкідливих звичок на стан зубів та власне здоров&rs ... Читати далі »

Переглядів: 753 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 22.11.2015 | Коментарі (0)

РЕЗУЛЬТАТИ

ІІ  ЕТАПУ  ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ  ОЛІМПІАДИ З ХІМІЇ

 ( 2015-2016 навчальний рік )

... Читати далі »
Переглядів: 1004 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 21.11.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 122 123 124 125 126 ... 165 166 »
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz