Четвер, 25.04.2024, 18:32
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » 2018 » Серпень » 29 » ВІДБУЛАСЬ ЩОРІЧНА СЕРПНЕВА ОСВІТЯНСЬКА КОЛЕГІЯ
09:02
ВІДБУЛАСЬ ЩОРІЧНА СЕРПНЕВА ОСВІТЯНСЬКА КОЛЕГІЯ

28 серпня відбулось засідання розширеної колегії відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, на якому розглянуто питання про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти у 2017-2018 навчальному році та завдання на 2018-2019 навчальний рік. У засіданні колегії взяла участь заступник голови райдержадміністрації Єва Шандорівна Раті та керівники закладів освіти району.

У вітальному слові заступник голови райдержадміністрації привітала працівників галузі освіти з початком нового навчального року, подякувала за сумлінну працю, любов до підростаючого покоління та побажала миру, злагоди, благополуччя, успіхів на освітянській ниві. Звертаючись до учасників колегії запевнила, що у роботі влади освітня галузь і надалі буде одним із пріоритетних напрямків.

"Список виконаних справ великий, але є ще над чим працювати. Ремонтно-будівельні роботи у навчальних закладах цьогоріч завершено. На часі забезпечення якісного навчання дітей, аби вони були конкурентноспроможними при вступі до вищих навчальних закладів та змогли в повній мірі реалізувати себе на ринку праці", – наголосила заступник голови районної державної адміністрації.

Заступник голови районної державної адміністрації Раті Є.Ш. та начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Михайлишина М.І. вручили Почесні грамоти кращим вчителям навчальних закладів району.

Учасники педагогічної колегії заслухали доповідь начальника відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Михайлишина М.І., у якій було проаналізовано розвиток освітянської галузі району за 2017-2018 навчальний рік – діяльність дошкільної ланки освіти, середньої школи, позашкільної освіти, кількісні та якісні показники проходження учнями навчальних закладів району ДПА та ЗНО, результати їх участі в олімпіадах та конкурсах різних рівнів, досягнення вихованців шкіл у науково-дослідній роботі, здобутки вихованців ДЮСШ. Також, здійснено аналіз роботи усіх методичних об'єднань та груп, найкращих педагогічних здобутків, гурткової роботи та професійної майстерності вчителів, систему виховної роботи.

"Ми стоїмо на порозі нового 2018-2019 навчального року. Новий навчальний рік буде нелегким, але водночас цікавим і багатим на нововведення, адже першокласників навчатимуть за новим Державним стандартом початкової освіти, складеним згідно з Концепцією Нової української школи та новим Законом про освіту. Я впевнена, що кожен учасник навчально-виховного процесу розуміє, що наші успіхи і досягнення залежать від дієвої співдружності, спільних пошуків і інновацій. Напередодні Дня знань хочу усіх присутніх привітати зі святом! Щира вдячність вам педагоги за самовіддану працю, за виконання такої святої місії – виховання підростаючого покоління, формування особистості від якої залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави", – сказав начальник відділу освіти, молоді та спорту Михайлишина М.І..

Завершилась колегія відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації обговоренням низки важливих галузевих питань.

Переглядів: 551 | Додав: ishtvandendeshi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz