Четвер, 25.04.2024, 22:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » 2018 » Квітень » 18 » Участь в обласному форумі лідерів учнівського самоврядування
11:50
Участь в обласному форумі лідерів учнівського самоврядування

14 квітня у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості "ПАДІЮН" відбувся збір лідерів учнівського врядування " Нове покоління". У форумі мали змогу взяти участь і лідери Ужгородської районної ради учнівського самоврядування: Гаврилець Ярослава Юріївну – учениця Середнянської ЗОШ І – ІІІ ступенів, Вознюк Віолета Василівна - учениця Середнянської ЗОШ І – ІІІ ступенів; Левчак Олександра Юріївну – учениця Дубрівської ЗОШ І – ІІ ступенів; Бакайса Валентин Валентинович – учень Дубрівської ЗОШ І – ІІ ступенів.

  • заходу була насичена з різноманітними проектами, активностями та знаними особами нашого краю. За традицією форум розпочали Гімном України, після якого відбулося урочисте нагородження грамотами успішних юних лідерів та координаторів області за вагомий внесок у розвиток учнівського врядування області.
  • лідерів на форум завітала амбасадорка проекту "Ю-Репорт" від ЮНІСЕФ, голова медіа-служби Ужгородського осередку ГО "ФРІ", волонтерка, регіональна координаторка Всеукраїнських проектів і конкурсів, учасниця ініціативної групи "Ужгородського центру молодіжних ініціатив" – Дана Гіді, яка ознайомила молодь із сучасними можливостями молодіжних організацій та проектів. Цікавим та змістовним для лідерів був виступ Марії Юріни – президента обласного парламенту "Нове покоління", учениця Осійської ЗОШ І-ІІІ ступенів Іршавського району, яка презентувала свою роботу за термін правління, і з захопленням розповідала про поїздки на Всеукраїнський форум та про створення Національної дитячої ради. Назар Староста – ведучий заходу, лідер-волонтер, учень Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської обласної ради познайомив присутніх з проходженням та організацією акції " Серце до серця" у Закарпатській області. Наталя Савко - лідер учнівського врядування "Корзо" в м. Ужгороді, учениця Ужгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 презентувала проект- дослідження та ролик на надважливу тему для підлітків - Булінг. Безпечна школа. Соціальне опитування "Хто найчастіше стає" жертвами булінгу" провела серед дітей різного віку у школі Каріна Гефнер, учениця Великоберезнянської гімназії. Антоніна Тегза учениця НВК "Гармонія" представила проект "Дитинство без сміття", актуальний та чіткий проект про навчання дітей дітьми, як сортувати сміття. Далі в рамках програми заходу відбулися дебати на тему: "Цькування – школа виживання, чи - злочин" з чудовим спеціалістом, психологом, викладачем кафедри політології та державного управління УжНУ - Маріанною Колодій, які плавно переросли у консультування та безліч запитань до фахівця: як діяти, коли тебе цькують у школі чи колективі, коли ти знаходишся у ролі жертви чи спостерігача. Тема виявилася болючою для лідерів, бо ж чи не кожен з нас пережив цькування. Також делегатами були представлені плакати та фото на тему булінгу, для того щоб привернути увагу дітей та дорослих до цієї проблеми та розробити план дій, щоб запобігти його поширенню.
  • заходу стали запрошені на форум знані та активні особистості нашого краю, які стали наснагою для лідерів. Від кожного з гостей діти отримали цінні поради та унікальну формулу успіху в тій чи іншій професії і в житті зокрема. Це були: Ольга Гартнер, Олександр Білак, Денисенко Сергій, Катерина Мучичка, Валентин Штефаньо, Ольга Мікула, Боднар Наталія.

Лідери надовго запам’ятають цей форум, і сповнені наснаги понесуть нові ідеї та проекти до себе у школи та район, щоб поділитися ними з однолітками.

Дякуємо ПАДІЮНу та зокрема Марії Рущак, координатору учнівського самоврядування Закарпатської області, за організацію форуму та запрошення лідерів нашого району для участі в ньому.

Переглядів: 502 | Додав: ishtvandendeshi | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz