Четвер, 25.04.2024, 07:55
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » 2018 » Жовтень » 16 » у закладах освіти району були проведені заходи до Дня захисника України
08:52
у закладах освіти району були проведені заходи до Дня захисника України

На виконання розпорядження голови облдержадміністрації 08.10.2018 № 649 ,,Про підготовку та відзначення в області Дня захисника України” та листа департаменту освіти і науки облдержадміністрації 09.10.2018 № 01-15/4245 у закладах освіти району були проведені військово – патріотичні, культурно – мистецькі, спортивно – масові заходи.

У Паладькомарівецькій ЗОШ І – ІІ ступенів з нагоди свята відбулася урочиста лінійка для всіх учнів школи. Вчитель предмету “Історія України”, Скоропадська А.А.., провела урок ,,Під покровом” для учнів 5-7 класів, були проведені культурно-мистецькі заходи, під час яких учні мали можливість познайомитися з історією українського козацтва. Класні керівники провели виховні години на теми: “Україна – мати. Вмій її захищати”, ,, Вклонімося і мертвим, і живим”, ,,Козацька спадщина”, була організована виставка малюнків присвячена святу та бібліотечна виставка ,,Славетне минуле”.

У Дубрівській ЗОШ І – ІІ ступенів класні керівники 1-9 класів провели тематичні виховні бесіди до Дня захисника України: ,,За честь! За славу! За народ!”, ,,Ми щит і меч твій, Україно!”. Бібліотекар школи Козел Е.Ф. організувала книжково-ілюстративну виставку ,,Захисники України – національна гордість”, присвячену Дню захисника України. Педагог-організатор Токар М.В. та учнівське самоврядування школи провели тематичну лінійку ,,Захисники України: історія та сьогодення” з демонстрацією документальних матеріалів. Вчитель фізкультури Голубка Л.Ю. спланувала та провела спортивно-масові заходи серед учнів 5-9 класів, присвячені Дню захисника України.

У Малодобронській ЗОШ І –ІІІ ступенів було проведено військово-патріотичний захід ,,Будь готовий!, конкурс малюнків ,,Я збережу свою Батьківщину та урок-зустріч з учасниками антитерористичної операції та операції об’єднаних сил Гал В.Б. та Горват З.З.

У Чертезькій ЗОШ І – ІІ ступенів було проведено загальношкільне свято ,,Козацтво та Покрова Пресвятої Богородиці, бесіду з учнями ,,Покрови Пресвятої Богородиці. День українського козацтва” та Урок - мужності ,,Гордість України”

  • Худлівській ЗОШ І – ІІІ ступенів класними керівниками 1-11 класів проведено виховні години, тематичні бесіди, вікторини, години спілкування, урок – мандрівку, урок – розповідь: ,,Козак – перший захисник родини”, ,,Нам є чим пишатися, є на кого рівнятися”, ,,Захисники нашої державності”, ,,Обов’язок. Відповідальність. Совість, ,,Вчимося любити свою Батьківщину, ,,Бути захисником Вітчизни – почесно!,,,Свято мужності і відваги, ,,14 жовтня – День українського козацтва та ін. Проведено виставку малюнків ,,Мирне небо країни. (5-7класи, вчитель образотворчого мистецтва Повхан М.В). Було проведено змагання до Дня захисника країни між учнями 5-11 класів з шахів, футболу, підтягування на перекладині. (Вчитель фізкультури Попович В.І.). Організована тематична виставка в шкільній бібліотеці ,,14 жовтня – День захисника країни” Поновлено стенд ,,Наші земляки – учасники АТО.

У Малогеєвецькому НВК І – ІІІ ступенів організовано перегляд документального фільму про боротьбу України за незалежність та її героїв, було проведено уроки мужності ,,Захисники України”, а також учні взяли участь у І етапі конкурсу ,,Захисники України: історія та сьогодення.

У Соловківській ЗОШ І – ІІ ступенів була проведена виховна година у 9-му класі ,,Слава незламним, організовано перегляд відеофільмів присвячених Дню Захисника Вітчизни, а також організовано виставку малюнків ,,Герої поруч”.

У Тисаашванській ЗОШ І – ІІ ступенів організовано комплекс інформаційно-просвітницьких заходів, спрямованих на аргументоване роз`яснення рішення Глави держави та висвітлення теми військової звитяги Українського народу., проведена бесіда ,,Мирне майбутнє у Ваших руках”, проведено спортивну естафету для учнів 8-9 класів ,,Я –майбутній захисник”, організовано перегляд презентації ,,День захисника України”, вчитель історії виступила з доповіддю ,,День українського козацтва”. Забезпечено розміщення у шкільній газеті масової інформації історичних та аналітичних матеріалів про українські військові традиції та подвиги українських військовослужбовців у боротьбі за суверенітет та територіальну цілісність Україну, зокрема в ході антитерористичної операції на сході країни.

У Концівській ЗОШ І – ІІІ ступенів була проведена єдина виховна година, святковий концерт ,,Слава нашим захисникам..”, гра – квест ,,Козацькому роду нема переводу, організовано зустріч - привітання учасників АТО, випускників школи, а також бібліографічний огляд літератури ,,Я за Україну молюся.

У Пацканівській ЗОШ І – ІІ ступенів було організовано покладання квітів до могили партизана Леоніда Потеленка, проведено конкурс малюнків на тему: ,,Ніхто не забутий – ніщо не забуте, проведено урок мужності в 5-9 класах ,,Вони захищають мою Батьківщину”, проведено спортивні змагання ,,Козацькі забави” між учнями 8-9 класів, організовано похід в урочище ,,Ясінь”, де у роки Другої світової війни було розташоване партизанське з”єднання під командуванням О.Тканка,проведено конкурс малюнків ,,Захисники України”.

В Анталовській ЗОШ І – ІІ ступенів з нагоди відзначення Дня захисника України, а також Дня українського козацтва у школі, уже традиційно, проходив тематичний тиждень (з 08.10. по 12.10. 2018р.), під гаслом: ,,У всі часи, у всі віки славу Україні приносять козаки” .Тиждень українського козацтва та захисника України розпочався із загальношкільної лінійки, на якій лідери учнівського врядування школи (Мучичка Галина та Кримський Роман) ознайомили присутніх із планом проведення тематичного тижня. ібліотекарем Баркасі І.І. була організована виставка тематичної літератури: ,,Доти будуть українці – поки будуть козаки”. Учні 1-4 класів мали можливість здійснити віртуальну мандрівку; «Гей ви, козаченьки! Слава України”, яку для них провели класоводи (Малинич Л.Й., Нападій Е.М., Чубарь Я.С., Йордан А.М.) Вчителем образотворчого мистецтва (Баркасі І.І.) та педагогом-організатором (Крупа А.І.), для учнів 1-7 класів, був організований та проведений конкурс на кращий малюнок на козацьку тематику. Для учнів 5-9 класів проведено ряд пізнавальних та розважальних заходів: перегляд відеофільмів та презентацій, участь у вікторині, спортивні змагання, а також проведено виховні години: ,,Свято Покрови-свято українського козацтва” (1-9 класи).

У Червонівській ЗОШ І – ІІІ ступенів оформлено інформацію до змінного стенду „Голос учкому” на тему ,,День Захисника України”. Проведено виступ - конкурс ,,Пам’ятаймо чиї ми сини. Організовано перегляд презентації на тему ,,Хто такі козаки? та конкурс малюнка.

У Великогеєвецькій ЗОШ І – ІІ ступенів були проведені: година спілкування ,,Всі ми – діти козацького роду!” (1-4 кл.), виховний захід ,,Козацькі розваги” ( 8-9 кл.), конкурс малюнків ,,Ми – українці” та організовано перегляд презентації ,,14 жовтня – День українського козацтва і світлий день Покрови Пресвятої Богородиці” ( 5-9 кл.).

У Лінцівській ЗОШ І – ІІІ ступенів були проведені виховні години на тему: ,,14 жовтня – свято Покрови, виховний захід на тему: ,,Козацтво та Покрова Пресвятої Богородиці та спортивні змагання.

У Сторожницькій ЗОШ І – ІІІ ступенів проведено Урок мужності у 1-11 класах, під час якого класні керівники розповіли дітям про святкування потрійного свята для українців: історію виникнення Дня козацтва, свята Покрови Божої Матері, а також Дня захисника України. Діти переглянули документальні фільми про події на Сході України. Проведено День здоров’я, під час якого вчитель фізкультури Головко І.С. організував різноманітні конкурси та спортивні вправи на силу та витривалість. Вчителі початкової школи провели веселі старти з учнями молодших класів. У школу завітали військові, учасники АТО та ООС, з Ужгородського зонального відділу військової служби правопорядку. Вони продемонстрували учням зразки бойової зброї, показали фільм про бойові будні військових, презентацію дозвілля бійців військової частини. А командир санчастини розповів дітям та наочно продемонстрував, як уберегти себе у надзвичайних ситуаціях та як надати першу допомогу при кровотечах. 16 жовтня учні та вчителі вітали зі Святом Захисника України бійців у військовій частині, розмальованими пряниками у вигляді оберегів, які вручили військовим, що повернулись із ООС. Вихованці гуртка ,,Умілі ручки (керівник Л. Євчинець) у черговий раз виготовили обереги у кольорах українського прапора, які діти також вручили військовим.

У Коритнянській ЗОШ І – ІІІ ступенів учні 5- 11 класів взяли участь у позашкільному заході – конкурсі козацької пісні, була організована загальношкільна молитва до Пресвятої Богородиці , покровительки українського козацтва, вчителі історії Тарахонич М.Ф. та Горбунова К.С. провели бесіди присвячені Дню захисника України, а також були проведені змагання між юнаками 10 – 11 класів.

Питанням національно – патріотичного виховання учнів знаходиться на постійному контролі у відділі освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Переглядів: 358 | Додав: ishtvandendeshi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz