П`ятниця, 29.03.2024, 05:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » 2017 » Грудень » 19 » «Сюртівські миколайчики» дарували дітям радість: як мрії стають реальністю…
10:59
«Сюртівські миколайчики» дарували дітям радість: як мрії стають реальністю…

«Сюртівські миколайчики» дарували дітям радість: як мрії стають реальністю… 
День Святого Миколая – одне із самих світлих і радісних християнських свят, яке сповнене теплом, увагою та любов’ю, пов’язане з милосердям, співчуттям і щедрістю. Святого Миколая здавна вважають покровителем тих, хто найбільше потребує любові та турботи, – дітей та бідних. 
Радісні вигуки, слова вдячності, дзвінкий дитячий сміх лунали 06 грудня 2017 р. у стінах Часлівецької спеціальної школи-інтернат. Святковий настрій для вихованців створили волонтери, учні Сюртівської ЗОШ І-ІІІ ступенів у рамках благодійної акції «Миколайчик з любов`ю”». Ініціатором благодійної акції в Ужгородському районі «Миколайчик з любов`ю”» виступила Опалько М.М., методист РМК.
Представники Сюртівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Пентек Сільвія Іванівна, заступник директора з ВР, Катко Оксана Юріївна, педагог-організатор та Чіслак Наталія Вікторівна, бібліотекар школи, організатори акції, подарували учням канцтовари, одяг, засоби особистої гігієни та солодощі, які учні Сюртівської ЗОШ І-ІІІ ступенів збирали особисто та за допомогою небайдужих педагогів школи. Щирим теплом дитячих сердець зустрічали кожен подарунок, який був спакований із турботою та любов’ю. Зі щасливими очима та радісними посмішками отримували дітки подарунки.
«Святий Миколай просив передати, що любить кожного з вас і нікого не обділить своєю увагою, турботою, і, звичайно ж, подарунками, - з такими словами Сільвія Іванівна зверталася до тих, хто цього дня з нетерпінням чекав на диво та приємні несподіванки, - він вірить, що ви будете рости у мирі, добрі і любові, та бажає, щоб ви були здорові, щасливі і життєрадісні».
«Всі ми повинні ділитися своєю любов’ю і щедрістю душі, бути добрими та уважними, допомагати іншим, особливо найбільш нужденним, відчувати радість життя та радість свят», - зазначила Катко Оксана Юріївна. 
«У нашій школі-інтернаті навчається і проживає більше 70 учнів з першого по дев’ятий клас, - розповідала заступник директора школи-інтернату, Ганна Юріївна, - це діти, які потребують державної підтримки у вихованні та навчанні, а головне, особливої уваги і турботи, яку їм не змогли дати їх рідні. Тому ми сердечно дякуємо учням, батькам, вчителям та організаторам благодійної акції «Миколайчик з любов`ю” Сюртівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за щиру турботу і небайдужість до цих дітей, за милосердя і благодійну діяльність».

«Напевно, немає нічого більш святого, ніж виховання дітей, які потребують надзвичайної любові та турботи», - наголосила Наталія Вікторівна. 
Безмежно дякуємо організаторам благодійної акції «Миколайчик з любов`ю”, педагог-організаторам школи (Катко Оксана Юріївна та Кіш Агнесса Олександрівна) учням, класоводам, класним керівникам, педагогам, бібліотекарю, батькам та всім, хто попри завантаженість роботою, навчанням, повсякденними справами, знаходить час подарувати свято дітям, поділитися своїм теплом.
Любов до дітей, привітне ставлення до них, доброзичливість і віра в їх неповторність – найнеобхідніші інвестиції, які зобов’язані робити ми, дорослі, у справі виховання дітей. 
Організатори благодійної акції «Миколайчик з любов`ю” Опалько М.М., методист РМК та Пентек С.І. заступник директора з ВР Сюртівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, бажають усім зимової магії та здійснення мрій!

 

Переглядів: 452 | Додав: ishtvandendeshi | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz