П`ятниця, 19.04.2024, 03:17
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » 2014 » Липень » 1 » Прощавай, табір «Сонечко»
11:00
Прощавай, табір «Сонечко»

Прощавай, табір «Сонечко»,

Наш найкращий друже.

Ми за все Тобі дякуємо дуже.

Будем з нетерпінням літечка чекати,

Щоб до Тебе знову в гості завітати.

 

З 2 до 20 червня 2014 року на базі Концівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів працював оздоровчий табір  «Сонечко» для учнів 1-8, 10 класів з українською та угорською мовами навчання.

90 хлопчиків та дівчаток мали змогу не тільки відпочити, наповнити свої літні канікули новими враженнями, але й оздоровитися, познайомитися з новими друзями, збагатити свої знання про рідний край і навколишній світ.

У трьох  загонах, створених за віком та інтересами учнів, працювали досвідчені вихователі, Федорова О.В., помічник Потюк С.В. – студентка-практикантка Мукачівського педагогічного інституту,   загін «Водограй», Рендер Я.І., помічник Андрейчак Б.З. загін «Капітошки(Дудариків)», Єрьоміна О.М., помічник Чепур О.С. загін  «Веселі дівчата».

Ще до початку табірної зміни було проведено навчання активу лідерів загону, визначено обов`язки учасників загону відповідно до їх доручень, організовано медогляд та проведено інструктажі з правил техніки безпеки та охорони праці, поведінки на воді, під час походів, на вулиці та в громадських місцях. Відповідно до інтересів та назви загону вихованці вивчили девіз, речівку, загонову пісню, а також пройшли стройову підготовку. Кращі вихованці - переможці шкільного табірного конкурсу презентували табір «Сонечко» на районному конкурсі бечівок та загонових пісень, на якому зайняли почесне друге місце в спортивно-оздоровчому комплексі «Зінедін».

В результаті двох чарівних днів перебування в спортивно-оздоровчому комплексі «Зінедін»  вихованці табору «Сонечко» визначились і як одні з кращих плавців, футболістів, волейболістів, художників, культ масовиків.

Кожен день в таборі розпочинався з бадьорої мелодії ранкової зарядки з танцями і речівками, які на весь день піднімали настрій учасникам табору «Сонечко».

Про  питання режиму дня, чергування по табору та плану роботи на весь день, включаючи проходження літньої навчальної практики і проведення культурно та спортивно-масових заходів, свят, конкурсів, вікторин, бесід, походів та екскурсій діти довідувалися на ранковій лінійці, яка стала обов`язковим атрибутом зустрічі і закінчення кожного «Сонячного» дня.

Незабутніми для наших вихованців стали тематичні екскурсії визначними місцями обласного центру, похід до пам`ятника Великому Кобзарю, Т.Г.Шевченку, в дитячу обласну та міську бібліотеки, ігровий комплекс «Рошен», на річку Уж, в парк Лаудона тощо.

Діти захоплено брали участь у іграх на місцевості, рухливих масовках, «Веселих стартах», спортивних та творчих змаганнях. Незабутнім став поєдинок з волейболу збірної вихованців табору та педагогів, в якому переможцями вийшла ДРУЖБА і вихованці табору.

Крім загальнотабірних свят, у кожному загоні було проведено цілий ряд цікавих організаційно- масових заходів: заочна подорож з творчим завданням «Поклик джунглів», «Мій рідний край», «Місцями героїко-патріотичної слави»; вікторини «У світі казки чарівної», «Твоє родинне дерево», «Всі професії чудові – вибери свою!»; випущено тематичні листівки та газети про життя загону, визначено кращих спортсменів, художників, бібліотекарів, поетів, ораторів, співаків, артистів, господарів, культ масовиків-витівників тощо.

Загальнотабірні свята «Скільки сонця, скільки світла Нам дарує красне літо», конкурси «Алло, ми шукаємо таланти!», «Найцікавіша розповідь», конкурс спостережливих і винахідливих та інші, жодного учасника не залишили байдужим. Тому на кінець табірної зміни начальником табору, Лужецькою Н.В. було вручено так багато нагород за кмітливість, винахідливість, активність, вміння відпочивати  та допомагати відпочивати друзям, вміння бути веселим, безтурботним але відповідальним і справжнім товаришем.

На святі закриття табірної зміни більшість вихованців просили продовжити перебування в «Сонечку» ще на одну зміну.

Допобачення, «Сонечко», ти було чудове. Ми обов`язково зустрінемось наступного літа» - такі побажання висловлювала більшість вихованців.

Педагог-організатор, вихователь, Федорова О.В.

Переглядів: 851 | Додав: ishtvandendeshi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz