П`ятниця, 19.04.2024, 17:24
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » 2018 » Лютий » 23 » Нарада заступників директорів з виховної роботи та педагог – організаторів закладів освіти Ужгородського району
08:22
Нарада заступників директорів з виховної роботи та педагог – організаторів закладів освіти Ужгородського району

Наші діти – це наша старість.

Правильне виховання – це наша старість,

погане виховання – це наше майбутнє горе,

це наші сльози, це наша провина перед іншими людьми .

(А.С. Макаренко)

Виховна система школи – це цілісна структура, яка сприяє успішній діяльності виховання. Метою виховної роботи школи є виховання громадянина України – носія цінностей та загальнолюдських надбань. У школі відбувається моральне становлення учнів, формування в них творчого мислення, відповідальності. На сьогоднішній день система виховної роботи базується на принципах гуманізму, демократизму, єдності сім’ї та школи, спадкоємності поколінь, забезпечує здійснення національного виховання, спонукає до утвердження педагогіки особистості, сприяє формуванню в учнів навичок самоосвіти, самоаналізу, допомагає учням розвивати індивідуальні здібності, творчі задатки, самовизначитись та самореалізуватись.

Виховна система школи передбачає реалізацію наступних завдань:формування в учнів правової свідомості, виховання громадської відповідальності, культури поведінки та свідомої дисципліни; виховання відповідального ставлення до навчання та до праці, розширення політехнічного кругозору й підготовка до свідомого вибору професії; фізичне удосконалення, зміцнення здоров’я й формування в учнів санітарно-гігієнічної культури; формування в учнів естетичної культури, розвиток умінь створювати прекрасне навколо себе, розвиток художніх здібностей і талантів дітей; виховання в учнів політичної свідомості, розвиток суспільної активності, формування основ громадянського світогляду.

Саме для обговорення та реалізації цих завдань 22 лютого 2018 року на базі Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти була проведена нарада заступників директорів з виховної роботи та педагог – організаторів закладів освіти Ужгородського району. В ході наради були обговорені наступні питання: про організаційно – правові засади запобігання та протидії домашньому насильству; про профілактику правопорушень та злочинності серед неповнолітніх, налагодження корекційно – розвивальної виховної роботи у закладах освіти; про запобігання поширенню наркоманії, тютюнокуріння та вживання алкогольних напоїв серед дітей та учнівської молоді; про пропаганду здорового способу життя у рамках Всеукраїнської інформаційно – профілактичної акції ,,Відповідальність починається з мене”, про проведення заходів щодо соціальної підтримки, адаптації учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих воїнів. Також обговорили участь школярів району в конкурсі ,,Молодь обирає здоров’я”, конкурсі колективів екологічної просвіти, фестивалі – конкурсі ,,Воскресни, писанко! ”, гала – концерті з нагоди Дня захисту дітей та сформували список учнів на ІV відпочинкову зміну на базі Воловецької філії Закарпатського обласного еколого – натуралістичного центру учнівської молоді ,,Арніка”. З низкою завдань і планів на майбутнє педагоги повернулися до своїх закладів освіти, щоб продовжувати величну справу – вкладати добре світле і святе у душі наших діток.

Переглядів: 908 | Додав: ishtvandendeshi | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz