Четвер, 25.04.2024, 18:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » 2018 » Червень » 16 » Міжнародний Олімпійський день
05:53
Міжнародний Олімпійський день

В січні 1948 року під час 42 сесії МОК в Санкт-Мориці  Міжнародний олімпійський комітет прийняв рішення щорічно святкувати Міжнародний Олімпійський день 23 червня. Ця дата була обрана для того, щоб увічнити дату створення МОК 23 червня 1894 року, опісля того, як ентузіаст відродження олімпійського руху барон П'єр де Кубертен в Парижі оголосив свою історичну доповідь перед міжнародним атлетичним конгресом. Після того, як конгрес ухвалив рішення щодо проведення в 1896 році в Греції першої Олімпіади, Кубертен очолив створений тоді ж МОК.
    Саме з цієї нагоди, 14 червня у всіх пришкільних таборах відпочинку з денним перебуванням Ужгородського району було проведено заходи з метою відзначення Міжнародного Олімпійського дня.
Так у пришкільному таборі відпочинку ,,Радість” Лінцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів розпочався захід з урочистої лінійки, на якій директор школи Касинець Василина Іванівна та начальник табору Пожо Яна Василівна привітали присутніх та побажали, щоб любов до спорту та здорового способу життя завжди панувала у серцях учнів. Вихованці табору разом з вихователями Булиною Віталією Михайлівною та Голич Наталією Юрівною підготували виступ, під час якого присутні мали змогу ознайомитися з історією Олімпійського руху. Після виступу вчитель фізкультури Бабинець Володимир Іванович прокементував відео про українських спортсменів-олімпійців. Учні школи взяли активну участь у спортивних змаганнях: ведення футбольного та волейбольного м'яча, кидання м'яча в корзину, стрибки на скакалці, гра в шахи, перетягування канату. Завершився Олімпійський день масовим забігом всіх учнів та вчителів. День пройшов цікаво та весело, всі задоволені та щасливі повернулися додому. 
У Середнянському таборі відпочинку ,,Джерельце” учнями організовано перегляд мультимедійної презентації з історії Олймпіських ігор, проведено Малі Олімпійські ігри під девізом ,,Я майбутній олімпієць”, вікторину ,,Олімпійське сузір`я”, спартакіаду старшокласників ,,Сильні, сміливі, спритні”.
Плідно пройшов день у таборі Дубрівської ЗОШ І-ІІ ступенів. Відкриття  почалося з Олімпійського уроку у всіх загонах, у бібліотеці організовано книжкову виставку, виставку стіннівок з Олімпіського руху, змагання з шашок, настільного тенісу, легкої атлетики.
У таборі Руськокомарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів родзинкою став майстер - клас учня 9 класу Конкуса Дмитра, неодноразового призера Всеукраїнських та Міжнародних змагань з карате.
У таборі Концівської ЗОШ  І – ІІІ ступенів Олімпійський день почався з урочистого параду, на який було запрошено дирекцію школи, представників відділу освіти, молоді та спорту, кореспондента газети ,,Вісті Ужгородщини” Підгорну Марію Петрівну, колишнього вчителя фізкультури Смульського Віталія Павловича. Після завершення параду учні прийняли активну участь у різноманітних змаганнях, які організували для учнів вихователі табору на чолі з вчителем фізкультури Єрьоміною Оленою Миколаївною.

/Files/photogallery/IMG_8031.JPG /Files/photogallery/IMG_8032.JPG

/Files/photogallery/IMG_8034.JPG/Files/photogallery/IMG_8035.JPG/Files/photogallery/IMG_8037.JPG/Files/photogallery/IMG_8038.JPG/Files/photogallery/IMG_8041.JPG/Files/photogallery/IMG_8042.JPG/Files/photogallery/IMG_8043.JPG

/Files/photogallery/IMG_8044.JPG/Files/photogallery/IMG_8045.JPG/Files/photogallery/IMG_8046.JPG /Files/photogallery/IMG_8047.JPG/Files/photogallery/IMG_8048.JPG/Files/photogallery/IMG_8049.JPG

 

Переглядів: 468 | Додав: ishtvandendeshi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz