Вівторок, 23.04.2024, 07:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » 2016 » Грудень » 6 » Методоб’єднання вихователів груп раннього та молодшого дошкільного віку дошкільних навчальних закладів району.
08:55
Методоб’єднання вихователів груп раннього та молодшого дошкільного віку дошкільних навчальних закладів району.

Відбулося чергове засідання методоб’єднання вихователів груп раннього та молодшого дошкільного віку дошкільних навчальних закладів району.

 

     22 листопада 2016 року на базі Середнянського ДНЗ (ясел-дитсадка) ,,Сонечко” Середнянської селищної ради Ужгородського району Закарпатської області відбулося чергове засідання методоб’єднання вихователів груп раннього та молодшого дошкільного віку дошкільних навчальних закладів району.

     Чатій Є.Т.,завідувач  закладу, та М.Мишанич, вихователь-методист, щиро вітали гостей та презентували діяльність закладу.

     Присутні мали можливість переглянути та провести аналіз заняття  ,,У гостях у бабусі Олени”, проведенного  К.Югас, вихователем  Середнянського ДНЗ.

     Г.Луканюк, вихователь Кам¢яницького ДНЗ, виступила з доповіддю ,,Художнє слово як засіб формування світогляду”, а В.Повхан, вихователь Худлівського ДНЗ,  - з доповіддю ,,Авторська казка як інструмент успішної адаптації дітей раннього віку” Н.Немеш, методист Ужгородського  райметодкабінету Ужгородської райдержадміністрації, надала методичні рекомендації щодо використання художньої літератури як засобу впливу на дитячу особистість з метою ефективного формування в дітей читацької діяльності, виховання в них стійкого інтересу до книжки; надала рекомендації щодо облаштування куточка книги у дитячому садку.  Крім того, з метою розширення  уявлення про роль художньої літератури у всебічному розвитку і гармонійному вихованні дитини Н.Немеш провела інтерактивну гру ,,Використання художньої літератури як провідного чинника мовленнєвої компетентності дошкільника” .

     З.Мись, вихователь Середнянського ДНЗ, розповіла про досвід педагогів Середнянського ДНЗ щодо  театралізації творів художньої літератур, презентувала  виставку атрибутів для проведення театралізованої діяльності дошкільників (різні види театрів, ширма, наголівнички, костюми тощо), відмітила,  що використання  театралізації творів чи їх окремих частин на заняттях  активізують мовленнєву активність дітей, забезпечують успішне засвоєння програмового матеріалу. М.Мишанич, вихователь Середнянського ДНЗ, доповнила виступ  колеги щодо організації театралізованих вистав, організації роботи з батьками, зауважила, що залучення батьків до виготовлення атрибутів для театралізованої діяльності спонукає батьків більше часу приділяти,зокрема,  читанню літературних творів дітям вдома тощо.

     За ,,круглим столом” педагоги   поділилися своїм досвідом роботи щодо використання художніх творів  як засобу всебічного розвитку малят.

Проведений захід поповнив скарбничку вихователів знаннями та практичними навичками, позитивними емоціями.

 

Переглядів: 694 | Додав: ishtvandendeshi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz