Четвер, 25.04.2024, 23:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » 2014 » Травень » 10 » фестиваль „Сузір’я талановитих дошкільнят”.
07:33
фестиваль „Сузір’я талановитих дошкільнят”.

З метою виявлення і підтримки талановитих і обдарованих дітей дошкільного віку, популяризації кращого досвіду роботи педагогічних працівників  з 22 по 28  квітня 2014 року в районі проведено фестиваль „Сузір’я талановитих дошкільнят”.      

   У рамках Фестивалю організовано конкурси: ,,Веселі нотки”,  ,,Веселковий дивосвіт”, ,,Юний декламатор”, в яких взяли участь 375 вихованців із 38 навчальних закладів району, котрі надають освітні послуги з дошкільної освіти. Тема Фестивалю - ,,Мій рідний край, моя земля”. Саме тому дошкільнята розповідали вірші та співали пісні про рідну землю, виконували народні  таночки та відображали рідний край у малюнках, аплікаціях. А оскільки в районі проживають представники різних національностей, то і твори виконувалися українською, угорською, словацькою, російською мовами.         

298 дітей змагалися у конкурсі ,,Веселі нотки” (спів, танці, гра на музичних інструментах). Виступи конкурсантів були різноманітними, цікавими та виявили сформованість у дошкільнят  співочих вмінь, володіння  технікою танцювальних рухів, навичками гри на дитячих музичних інструментах. Педагоги показали професійну майстерність, проявили творчість при постановці номерів, представлених  на конкурс.   35 дошкільнят змагалися у конкурсі ,,Юний декламатор”. Інтерес до поетичного слова та бажання декламувати вірші виявили діти віком від 4 до 6 років. Малята з належною виконавською майстерністю, виразно розповідали віршовані тексти, використовуючи природні інтонації голосу, логічні паузи.   У конкурсі ,,Веселковий дивосвіт”змагалися 42 вихованців. Конкурсантами представлено різноманітні роботи з образотворчої діяльності: малюнки, виконані олівцями та фарбами, аплікації з природного матеріалу та паперу, вироби із ниток, пластиліну, глини тощо.  Роботи учасників, творчо виконані у різних техніках, були цікавими, різноманітними.

Переможцями  районного огляду-конкурсу ,,Веселі нотки”  стали колективи вихованців Кам’яницького ДНЗ ,,Капітошка” та Середнянського ДНЗ ,,Сонечко”. Переможцями конкурсу  ,,Юний декламатор”стали Назар Мокрянин,  Худлівський ДНЗ, Анастасія  Батько, Кам’яницький ДНЗ ,,Капітошка” та Дар’я Селменська  Руськокомарівський ДНЗ.      А переможцями конкурсу  ,,Веселковий дивосвіт”  визнано:у номінації ,,Ліплення”:Анастасію Халахан, Великолазівський ДНЗ  робота "Моя країна - Україна”;у номінації ,,Аплікація з паперу”:Антонію  Ердель , Часлівецький НВК, робота  ,,Українська хата”;Даяну Борис, Оноківський ДНЗ,  робота  ,,Рушничок”;у номінації ,,Аплікація з природного матеріалу”:Вікторію Рацкеві, Коритнянський ДНЗ, робота ,,Великодний дощик”;у номінації ,,Малюнок фарбами”:Ніку Кролікову,  Оріховицький ДНЗ  робота  ,,Петриківський  візерунок”  та Христину Швенду, Оріховицький ДНЗ, робота ,,Мій будинок”;    у номінації "Малюнок олівцями”:Олександру Козакову,  Пацканівський ДНЗ  робота  ,,Весна”;    у номінації ,,Декоративно-прикладне мистецтво (робота з нитками)”:Василя Кирилюка, Кам’яницький ДНЗ ,,Капітошка”, робота – декоративне яйце ,,Христос Воскрес, усе радіє”. 









Переглядів: 864 | Додав: ishtvandendeshi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz