Четвер, 18.04.2024, 05:50
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » 2014 » Грудень » 24 » Дороги району - до Чабанівки
13:52
Дороги району - до Чабанівки

Дороги району  - до Чабанівки.

Невеличка Чабанівська школа… Знаходиться вона у старому приміщенні, але завжди тут чисто, тепло, затишно. Усі умови для цього створюють відділ освіти Ужгородської РДА , батьки та вчителі, які дбають щоб їхні діти мали міцні і стабільні знання, щоб були вихованими і не забували, що саме чабанівська земля дає їм наснагу і силу, щедрість і доброту. Очолює даний заклад молодий директор Галина Іванівна Бабинець.

      І недарма напередодні дня святого Миколая (четвер 18 грудня) наша школа нагадувала розбурханий вулик. Тут вчителі, учні (навіть жителі села) гостинно зустрічали гостей з усіх куточків нашого району. Численні гості – методисти Ужгородського РМК на чолі з завідуючою Ерікою Дезидерівною Янович, завучі шкіл, прийшли, приїхали, щоб разом поспілкуватися, поділитись своїми враженнями. У цей день у закладі проходило заняття школи підвищення педагогічної майстерності для заступників директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів.

      Скажу відразу, що велика заслуга в організації такого дійства завуча школи Чернака Михайла Юрійовича та всього педагогічного колективу, який постійно працює у пошуках ефективних шляхів і засобів навчання та виховання дітей. Тому й недивно, що так багато теплих і щирих слів, найкращих побажань звучало в четвер на адресу педагогів.

       Відкриті уроки проведені  вчителями Годинець О.І., Зеленко Д.І., Островським В.В., Островською Т.В. дали змогу присутнім гостям пересвідчитись у тому, що перш за все у кожного вчителя є своя система в роботі, відчули що педагоги виховують у школярів потяг до загальнолюдських цінностей. У своїй роботі вони використовують інноваційні методи навчання, ігрові прийоми у формі ребусів, загадок, інсценівок, а також ілюстративний матеріал.

        Із доповіддю «Формування самостійної компетентності педагога» виступив заступник директора школи з НВР Чернак Михайло Юрійович. За його словами було відзначено, що вчитель-педагог завжди повинен бути на висоті, користуватись авторитетом серед вчителів, учнів та громадськості села. За підсумками семінару було внесено деякі пропозиції, Самоосвіта вчителя на даний час має велике значення для підвищення його професійного рівня.

      Один за одним висловлювались гості, відмічаючи прекрасно проведені уроки як молодими так і досвідченими педагогами. Та підкорив гостей, проведений під безпосереднім керівництвом педагога-організатора Траль Аліни Анатоліївни захід: «Миколай,  Миколай! Ти до нас завітай!» Дійсно, всім сподобалися дітки у гарних, нових костюмах. Святкова атмосфера, чудові виступи дітей зворушили всіх присутніх, які довго аплодували юним артистам. А святий Миколай подарував гостям оберіг-янголятка, які власноруч виготовили учні нашої школи.

     У кінці завідуюча Ужгородським РМК Еріка Дезидерівна Янович щиро подякувала педагогам та учням за плідну працю, привітала зі святом Миколая Чудотворця і висловила сподівання, що Чабанівка надасть домівку ще багатьом оригінальним починанням. Такі щирі побажання, вітання створили справжню святкову атмосферу напередодні дня святого Миколая.

     Свято запам’ятається надовго всім і гостям, і учням, і вчителям. Вчитель української мови і літератури Чабанівської ЗОШ І-ІІ ст.







Переглядів: 897 | Додав: ishtvandendeshi | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz