П`ятниця, 19.04.2024, 00:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » Архів матеріалів

         У Дубрівську ЗОШ І-ІІ ст. завітали гості з управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачево Департаменту патрульної поліції лейтенанти поліції Даков Е.Ч., Павлишинець Е.Ф. та екіпаж 104 патрульної поліції м. Ужгорода Прохоров М.О. і Вакула Д.І.

         Найперше екіпаж 104 патрульної поліції Прохоров М.О. та Вакула Д.І. зустрілися з учнями молодших класів. У цікавій та доступній формі розповіли про правила дорожнього руху, нагадали, де можна кататися маленьким велосипедистам, а також наголосили на поводженні самих діток вдома, шкоді тютюнопаління, вживання наркотиків.

         А наступного дня лейтенанти Даков Е.Ч. та Павлишинець Е.Ф. провели заняття з учнями 5 – 9 класів. Учні були активними, впевнено відповідали на запитання поліцейських. А ще більше задоволення було у школярів від демонстрації дії кайданок, вигляду табельної зброї (хоч ... Читати далі »

Переглядів: 506 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 18.10.2016 | Коментарі (0)

У МОН оприлюднили Умови прийому до вишів - 2017У МОН оприлюднили Умови прийому до вишів - 2017

У Міністерстві освіти і науки оприлюднили Умови прийому на навчання до вищих навчальних закладів України, відповідно до яких буде здійснюватись прийом абітурієнтів у 2017 році.

Передбачається, що громадяни України матимуть п ... Читати далі »

Переглядів: 592 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 18.10.2016 | Коментарі (0)

         Вітати наших вояків напередодні та в день свята – це традиція. Але педагоги та учні нашої школи уже не вперше їздять у військову частину Ужгородського зонального відділу військової служби правопорядку. Ще весною бійці цієї частини завітали до школи, де розповіли про службу в армії у сучасних умовах та продемонстрували зразки зброї.

Потому наші діти з власноруч виготовленими оберегами проводжали бійців у АТО та зустрічали з передової .

     І напередодні Свята захисника України наші учні  завітали до них за закарпатським звичаєм не з порожніми руками. Протягом двох тижнів діти під керівництвом вчителя праці Комоній Л.І. та вчителя 4 класу Панько В.О. виготовляли різноманітні обереги. Захопили з собою і солодощі, придбані на благодійному ярмарку.

     З теплими словами привітань до бійців звернувся директор школи Огар В.І. та педагог-організатор Ласько Н.Ф. Дендеші І.І., вчител ... Читати далі »

Переглядів: 694 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 14.10.2016 | Коментарі (0)

         4 жовтня 2016 року в Руськокомарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів  відбулася зустріч школярів-старшокласників  з представниками Національної Академії державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького. До учнів приїхали: викладач кафедри англійської мови, кандидат педагогічних наук, підполковник Державної прикордонної служби України Янковець Андрій Володимирович та старший викладач кафедри німецької мови та другої іноземної мови , підполковник Державної прикордонної служби України Лімбах Федір Зігмундович.   

Виховання в учнівської  молоді почуттів патріотизму, відданості справі зміцнення державності, активної громадянської позиції нині визнані проблеми загальнодержавного масштабу. Гості школи розповіли учням про професію прикордонника, ознайомили в з правилами вступу в Національну Академію державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького, показали відеоролик про Академію, запросили на День відкритих дверей ... Читати далі »

Переглядів: 508 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 13.10.2016 | Коментарі (0)

Керівникам навчальних закладів, педагогам

Міністерством освіти і науки надано роз'яснення щодо виконання мовного законодавства України у частині застосування державної мови в начальних закладах (Лист МОН України від 07.10.2016 № 1/9-54 ... Читати далі »

Переглядів: 476 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 11.10.2016 | Коментарі (0)

Керівникам загальноосвітніх навчальних закладів, учителям, методистам

У зв’язку з чисельними зверненнями від батьків щодо перевантаження учнів  звертаємо увагу на таке.

1. Навчальне навантаження учнів не повинно перевищувати гранично допустиме. Розклад навчальних занять складається з урахуванням вимог ДСанПіНу та повинен враховувати оптимальне співвідношення навчального ... Читати далі »

Переглядів: 618 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 06.10.2016 | Коментарі (0)

Минулої п’ятниці, 30.09.2016, набрали чинності Правила пожежної безпеки для навчальних закладів та установ системи освіти України, затверджені наказом Міністерства освіти і науки України від 15.08.2016 № 974

 Натомість, відповідно до спільного наказу Міністерства освіти і науки України та Міністерства внутрішніх справ України від 15.08.2016 № 972/799, втрачають чинність Правила пожежної безпеки для закладів, установ і організацій системи освіти України, затверджені наказом Міністерства освіти України та Головного управління Державної пожежної охорони Міністерства внутрішніх справ України від 30.09.1998 № 348/70.

... Читати далі »

Переглядів: 768 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 05.10.2016 | Коментарі (0)

О благодатна вереснева днина!

Благословенна будь ота стежина,

Що привела до школи на поріг

І мамину дочку й татового сина.

         Саме такими словами 29 вересня розпочалися урочистості, присвячені 60-річчю Дубрівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

         Погідного осіннього дня колектив школи зустрічав гостей у чудовому приміщенні, щоб разом відсвяткувати цю небуденну подію. Власне, як зазначила у своєму виступі начальник районного відділу освіти, спорту і молоді Михайлишина М.І., це дуже молодий ювілей, бо школа – вічна! Але першим першокласникам уже по 67 років. Час невблага ... Читати далі »

Переглядів: 599 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 03.10.2016 | Коментарі (0)

         26 вересня у Сторожницькому дитячому садочку було весело і гамірно. Святково одягнені діти, батьки гості – всі зібралися на День дошкілля. Зустрічали гостей завідуюча ДНЗ Міцовда М.М , вихователь Лендел К.Й. та музичний керівник Івасик О.Ф.

          За традицією та в рамках співпраці до садочка завітали учні першого класу Сторожницької школи разом з вчителькою Шкрибою Н.П.

          Вихованці ДНЗ з радістю  демонстрували свої таланти: співали, танцювали, декламували вірші. А на завершення пригостили першокласників солодощами та фруктами, вирощеними у власн ... Читати далі »

Переглядів: 556 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 03.10.2016 | Коментарі (0)

Відповідно до частини 3 статті 21  ,,Про дошкільну освіту”, Порядку державної атестації загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України 30.01.2015 № 67, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14.02.2015 року за № 73/26618, на виконання Плану проведення атестаційної експертизи, затвердженого наказом відділу освіти райдержадміністрації 30.12.2011 № 420 (зі змінами, внесеними наказом 14.03.2014 №85) та згідно наказу відділу освіти Ужгородської райдержадміністрації 02.08.2016№276 ,,Про проведення атестаційної експертизи Киблярського дошкільного навчального закладу  Киблярівської сільської  ради Ужгородського району Закарпатської області”

з 12.09.2016  по 23.09.2016  проведено атестаційну експертизу Киблярського дошкільного навчального закладу Киблярівської сільської  ради Ужгородського району Закарпатської області.

На підставі висновку та рекоменд ... Читати далі »

Переглядів: 529 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 01.10.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 104 105 106 107 108 ... 165 166 »
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz