Вівторок, 23.04.2024, 15:32
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » 2018 » Січень » 26

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ – СВЯТО ЄДНАННЯ УКРАЇНСЬКИХ ЗЕМЕЛЬ

Відзначення Дня Соборності України та 72-ї річниці  утворення Закарпатської області у складі України - свято, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту ЗлукиУкраїнської Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки. Далекий 1919 рік… У цей день прийнято також згадувати іншу подію, яка відбулась рівно на рік раніше 22 січня 1918 р. – прийняття IVУніверсалу ... Читати далі »

Переглядів: 487 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 26.01.2018 | Коментарі (0)

Зарплата вчителів зросте на 25%, - МОН Міністерство освіти повідомило, за рахунок чого зростуть заробітні плати вчителів

Зарплата вчителів зросте на 25%, - МОН

У Міністерстві освіти і науки наголошують, що заплата вчителів з 1 січня 2018 року зросте в середньому на 25%. Про це йдеться у повідомленні відомства, що оприлюднено 26 січня.

У міністерстві зазначають, що підвищення заробітних плат відбудеться за рахунок зростання зарплати для всіх бюджетників на 10,1%, додаткового збільшення посадового окладу вчителів на 10% та підняття мінімального порогу надбавки за престижність до 5%, а максимального – до 30%.

«Усі документи, що регламенту ... Читати далі »

Переглядів: 592 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 26.01.2018 | Коментарі (0)

Гранична надбавка освітянам зросте з 20% до 30% Урядом оприлюднено постанову щодо підвищення граничного розміру надбавки з 20 до 30% 

 Гранична надбавка освітянам зросте з 20% до 30%

Урядом оприлюднено постанову «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» щодо підвищення граничного розміру надбавки педагогічним працівникам з 20% до 30%, що була ухвалена 11 січня 2018 року.

Документом встановлено, що право на встановлення надбавки в розмірі до 30% з 1 січня 2018 року матимуть керівники закладів загальної середньої освіти, їх заступники, посади яких віднесені до посад педагогічних працівників, вчителі та викладачі закладів професійної (професійно-технічної) і вищої освіти, які викладають предмети згідно з відпо ... Читати далі »

Переглядів: 434 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 26.01.2018 | Коментарі (0)

 

Офіційно: зарплати учителів зростуть на 10% Урядом оприлюднений текст постанови про підвищення оплати праці педагогічних працівників

Офіційно: зарплати учителів зростуть на 10%

Кабінетом Міністрів України оприлюднено текст постанови «Про підвищення оплати праці педагогічних працівників», що була ухвалена 11 січня 2018 року.

Виходячи з тексту документа, посадові оклади педагогічних працівників, оплата праці яких здійснюється за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, підвищаться з 1 січня 2018 року на 10 відсотків.

Міністерству освіти і науки і Міністерству фінансів доручено розглянути питання щодо підвищення з 1 вересня ... Читати далі »

Переглядів: 406 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 26.01.2018 | Коментарі (0)

В історії становлення незалежності і соборності України особливе місце займає день 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку всіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день з′єднання Західно –української Народної Республіки з Українською Народною Республікою прийнято відзначати як свято – День соборності України.

З 18-22 січня 2018 року у рамках святкування Дня Соборності України у Великогеєвецькій ЗОШ були проведені заходи: урочиста лінійка, урок пам’яті «День соборності України – символ національного єднання українського народу», бесіди, виховні години «Єднання заради незалежності», години спілкування «Ми-разом», «Україна – велика держава», флешмоб «Я, ти, він, вона – Україна ми одна». У шкільній бібліотеці організовано виставку літератури за темою "Україна – єдина країна ... Читати далі »

Переглядів: 497 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 26.01.2018 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz