Середа, 24.04.2024, 01:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » 2016 » Березень » 27

 Сучасна молодь надзвичайно різна. Дехто тихо сидить у куточку і мріє, щоб його ні в якому разі не чіпали. А дехто вважає, що майбутнє його і його країни знаходиться в руках молоді. Учні Сторожницької школи, члени учнівського самоврядування Федор Яна, Шевчук Каміла, Грицюк Ольга, Сливка Дана відносяться до другої категорії молодих людей. Просто навчатися в школі їм замало. Ті бурхливі події, що відбуваються у нашій країні, зачепили їх, примусили замислитися про їхнє місце в цьому житті. Дівчата живуть по принципу «Якщо не я, то хто?». Вони беруть участь у благодійних акціях, допомагають важкохворим дітям, учасникам АТО, людям, які потребують допомоги.

   21 бе ... Читати далі »

Переглядів: 594 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 27.03.2016 | Коментарі (0)

«Сім´я та школа – це берег та море. На березі дитина робить свої перші кроки,отримує перші уроки життя, а потім перед нею відкриваються море знань, а курс у цьому морі прокладає школа. Це не означає, що вона повинна зовсім відірватися від берега… «- стверджував Л.А. Касиль. З цими мудрими словами важко не погодитися: сім’я, школа і все, що з ними пов’язане, займає більшу частину нашого життя. Як зробити, щоб навчання в школі та відносини з сім’єю було джерелом натхнення, приносило задоволення і радість? Відповіді на ці та багато інших  запитань  розглядалися на семінарі – практикумі для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів, який відбувся 02 березня 2016 року на базі Есенської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

В ході семінару заступники директорів з виховної роботи та педагоги-організатори відвідали години спілку ... Читати далі »

Переглядів: 660 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 27.03.2016 | Коментарі (0)

          22 березня  2016 р. на базі Великодобронської ЗОШ І - ІІІ ступенів був  проведений  конкурс виразного читання поезії видатного українського поета Т.Г.Шевченка серед учнів угорськомовних шкіл.

        Захід розпочався привітальним словом начальника відділу освіти Ужгородської РДА Михайлишиної М.І., яка зазначила важливість пропагування Шевченкового слова. Адже поринаючи в зміст поезії Кобзаря, ми знаходимо душевну розраду, спокій, шлях до кращого майбутнього.

       Учні та вчителі школи підготували святковий концерт, на якому звучали звеселяючі душу  українські пісні, нетлінні рядки шевченківської лірики.

       Сам же конкурс проходив у два етапи. На першому  звучала обов’язко ... Читати далі »

Переглядів: 593 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 27.03.2016 | Коментарі (0)

         У кожного народу, в кожної нації є свої символи. У нас, українців, крім Гімну, Герба і Прапора, є ще ім’я Великого Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка, пам'ять якого традиційно вшановуємо в березні.«Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття»,- такими  словами розпочали свій виступ учні Концівської ЗОШ І-ІІІ ступенів перед гостями, учасниками районного конкурсу на краще читання поезії, присвяченого 202-ій річниці від дня його народження, що проходив  23 березня 2016 року. Більше 30 учнів із усіх загальноосвітніх шкіл району приїхали, щоб вшанувати пам'ять великого генія, творчість якого була й залишається невичерпною скарбницею народної мудрості.                                  ... Читати далі »

Переглядів: 798 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 27.03.2016 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz