Середа, 17.04.2024, 00:33
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » 2014 » Квітень » 09

Міжнародна організація ЮНЕСКО оголосила свято Зустрічі птахів Всесвітнім, тож його проводять на всій земній кулі. Міжнародний день птахів відзначається з 1906 року – 1 квітня була підписана Міжнародна конвенція по охороні птахів.

         Учні нашої школи під керівництвом вчителя біології Казик Тамари Федорівни  провели позакласний захід « Пташиний вернісаж» на якому привернули увагу до проблеми життя пернатих друзів, збереження середовища їх існування ролі птахів у природі та житті людини. Учні підготували повідомлення  «Птахи в легендах»

Учениця 5 класу Габор Діана підготувала презентацію «Червона книга. Пташиний світ», в якій наголосила про охорону рідкісних та зникаючих птахів України.

        У нашій культурі пернаті вважаються символами миру, волі й сімейного благополуччя. Птахи завжди користувалися любов’ю слов’ян. ... Читати далі »

Переглядів: 605 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 09.04.2014 | Коментарі (0)

З метою привернення уваги суспільства до проблем безпеки дорожнього руху, формування в дітей безпечних навичок поведінки на вулично-дорожній мережі, дбайливого ставлення до власної безпеки та безпеки оточуючих, виховання свідомого ставлення до неухильного виконання правил дорожнього руху у січні-березні 2014 року було проведено І (районний) етап Всеукраїнського дитячого творчого конкурсу „Молоде покоління за безпеку дорожнього руху”. В Конкурсі взяли участь учні Чабанівської, Глибоцької, Великодобронської, Тисаашванської, Дубрівської, Сторожницької, Сюртівської, Червонівської, Концівської, Паладь-Комарівецької, Руськокомарівської, Лінцівської, Худлівської, Барвінківської, Шишліської, Есенської, Великолазівської, Кам’яницької, Тисаагтелекської, Холмківської, Ратівецької, Великогеєвецької, Чертезької ЗОШ, Галоцького, Часлівецького, Малогеєвецького  НВК та вихованці Ужгородського РЦДТ. Учасники Конкурсу представили творчі роботи у графічній та живописній формах, ... Читати далі »

Переглядів: 897 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 09.04.2014 | Коментарі (0)

03 квітня 2014 року  в Шишлівській  ЗОШ  відбулося засідання МО класних керівників 5-11 класів за темою «Роль класного керівника в учнівському самоврядуванні».  Керівник МО Палатиц Е. С. акцентувала увагу на важливості ролі класного керівника у функціонуванні учнівського самоврядування. 
 
    Ференц П. С. розповів про роботу самоврядування у своєму 6-Б класі.  Робота самоврядування повинна бути спрямована і на профілактику правопорушень, про що доповідала Товт Т. А.., заступник директора з виховної роботи.  Кожен класний керівник нашої школи докладає багато зусиль до ефективної роботи учнівського самоврядування. Було проведено відкриті виховні години на тему: «Люби і знай свій рідний край» у 6-А класі класним керівником Ковач Андреєю Василівною та"Земля - наш спі ... Читати далі »
Переглядів: 570 | Додав: ishtvandendeshi | Дата: 09.04.2014 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz