Вівторок, 23.04.2024, 19:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Інформаційний портал відділу освіти,молоді та спорту Ужгородської районної державної адміністрації

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
<
МОН урядовий портал ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ Ужгородська РДА ІСУО ЗНО ЗІППО ДНЗ освіта в україні шкільні підручники педпреса

Головна » 2014 » Жовтень » 22 » 16.10.2014 року на базі Шишлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено cемінар-практикум вчителів біології, екології та основ здоров’я
23:33
16.10.2014 року на базі Шишлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено cемінар-практикум вчителів біології, екології та основ здоров’я

16 жовтня 2014 року на базі Шишлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено районний cемінар-практикум вчителів біології, екології та основ здоров’я на тему: ”Використання мультимедійної дошки на уроках природничого циклу” в якому взяли участь 29 вчителів з Ужгородського району. Вчитель екології, Ковач Єлизавета Степанівна, провела відкритий урок в 11-А класі на тему: «Деградація природних компонентів». Метою уроку було: ознайомити учнів з проблемою забруднення та деградації природних компонентів під впливом діяльності людини, виховувати відповідальне ставлення до оточуючого середовища.

   Вчитель біології Митро-Балаж Янка Емеріхівна провела відкритий урок в 7-Б класі на тему «Листок – бічна частина пагона. Лабораторна робота №7. Будова та різноманітність листків». Метою уроку було: ознайомити учнів з особливостями будови листка та різноманітністю листків, визначити їх розміщення на стеблі, розглянути поняття жилкування, форми листкових пластинок, розвивати вміння застосовувати отримані знання при вивченні нових тем та робити висновки, виховувати відповідальне ставлення до оточуючого середовища.

   Уроки пройшли на високому професійному рівні. Були використані сучасні комп’ютерні технології: мультимедійна дошка, проектор, комп’ютер та продемонстровані презентації, підготовлені вчителями.

     Після відкритого уроку учасникам семінару була представлена  презентація учнівського екологічного проекту ”Біологічні особливості  Акаридієвих кліщів в аграрних місцях Ужгородського району», підготовлена ученицею 10-Б класу Вишневською Веронікою Василівною.

    Методист Ужгородської РДА Ком'ят Ірина Федорівна  та вчителі біології провели обговорення відкритих уроків й прослухали доповідь Сані Е.Й., вчителя біології Великодобронського ліцею на тему: ”Використання мультимедійної дошки на уроках природничого циклу”.

   На завершення методист Ужгородської РДА Ком'ят Ірина Федорівна  ознайомила учасників семінару з наступними питаннями:

  •    методичні рекомендації щодо оцінювання навчальних досягнень учнів та оформлення сторінок класних журналів у 5-11 класах з біології, екології та основ здоров’я;
  •      про організацію, проведення І-ІІ турів Всеукраїнських олімпіад  з біології,  екології та різноманітних конкурсів.

    Семінар-практикум був проведений на високому педагогічному та методологічному рівнях. Гості школи були задоволені відкритими уроками, щиро дякуючи за обмін досвідом.























Переглядів: 592 | Додав: ishtvandendeshi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Лінцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Анталовська ЗОШ І-ІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Дубрівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.
Холмківська ЗОШ І-ІІ.ст.
Соломонівська ЗОШ І-ІІ ст.
Пацканівська ЗОШ І-ІІст.
Тисаагтелекська ЗОШ І-ІІ ст.
Чабанівська ЗОШ І-ІІ ст.
Чертезька ЗОШ І-ІІ ст.
Яроцька ЗОШ І-ІІ ст.
Освітній портал Ужгородщини

«Методичний портал»

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання безкоштовні програми безкоштовні програми фоторамки

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz